Tijdschema Baan

Tijdschema Baan


Begin End Class Duration/nett
09.00 09.20 Free Practice PTC Cup 20 min
09.20 09.40 Free Practice BMW 20 min
09.45 10.15 Free Practice Dutch Time Attack 1,2 30 min
10.20 10.40 Qualifying PTC Cup 20 min
10.45 11.05 Qualifying BMW 30 min
11.10 11.40 Warm Up Dutch Time Attack 1,2 30 min
11.45 12.05 Track Time BimmerWorld 20 min
12.10 13.00 Dragraces BMW 50 min
13.05 13.35 Race 1 PTC Cup 30 min
13.45 14.40 Race 1 BMW 50 min
14.45 15.05 Qualifying Dutch Time Attack groep 1 20 min
15.10 15.30 Qualifying Dutch Time Attack groep 2 20 min
15.40 16.10 Race 2 PTC Cup 30 min
16.20 17.15 Race 2 BMW 50 min
17.25 18.05 Finale Dutch Time Attack 40 min


*De tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.