Tickets

Bestel tickets

Wees slim en bestel jouw tickets online om te profiteren van €2,50 korting. Online bestel je tickets voor €27,50. Aan de deur betaal je €30.

 

Hieronder vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen terug.

Ticketprijzen (per persoon vanaf 13 jaar)

Entreeticket: €27,50
Aan de deur: €30,-

Kinderen 6 t/m 12 jaar: €10,-
Kinderen t/m 5 jaar: gratis toegang

Met een entreeticket heb je toegang tot de tribunes en de showpaddocks.


Clubentreeticket
€5 korting op de huidige prijs van de entreetickets.
Dit ticket is alleen te verkrijgen na het aanmelden van de club, je krijgt dan een clubcode. Met die clubcode kan je de clubentreetickets bestellen.

 

Baanactiviteiten (in je eigen BMW)
Dragrace: €25,-
Tracktime, 20 minuten: €50,-
Parade, enkele rondes: €25,-

 

Parkeren/Showpaddock
Parkeerticket: €10,- 
Showautoticket: €10,- Zolang de voorraad strekt


Sim Racing Experience
Beleef een unieke race experience in een van de race simulatoren van Build4Performance (Pitbox 17)! Ga de strijd aan en probeer een zo snel mogelijke rondetijd te rijden. Je maakt kans op een officiele fles Ferrari F1 Trento Doc. Bestel snel een ticket, want op = op!

Sim Experience: €14,95
Een 10 minuten durende race experience in een professionele simulator van Build4Performance. Niet alleen beleef jij de ultieme race ervaring, je maakt ook nog eens kans op een officiele fles Ferrari F1 Trento Doc.

Upgrade - Ultimate Sim Experience: €9,95
Verleng jouw race experience met 10 minuten extra rijtijd en maak ook nog eens kans op unieke prijzen, zoals je eigen race simulator! Voor slechts €9,95 upgrade je jouw sim experience tickets en ga je voor de ultieme ervaring.

Meer informatie over de prijzen en praktische info? Lees het hier.


Bestel tickets

 

KOOP TICKETS MET EXTRA €5 KORTING VIA DE PROUDWHEELS APP
Echte petrolheads zitten natuurlijk al lang op de Proudwheels app, de community app voor petrolheads. Steeds meer mensen haken af op de grote big tech social platforms en zijn op zoek naar gelijkgestemden. Die vind je natuurlijk op de events van 402, maar ook op de Proudwheels app kom je alleen in contact met echte autoliefhebbers. Geen politieke issues, geen roddelnieuws en andere "clickbait" maar updates over auto's, auto's en nog eens auto's.
Komend jaar geeft 402 alle Proudwheels app gebruikers een extra korting op de entree, speciale acties rondom gratis paddockkaarten en nog veel meer!

FOLLOW US: