Tickets

Hieronder vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen terug. 
LET OP: Tegelijkertijd met Bimmerworld vindt ook Japfest en Deutsche Autofest plaats. Beide evenementen hebben hun eigen showpaddocks. Je kan dus met jouw ticket voor Bimmerworld ook naar Japfest en Deutsche Autofest. Bekijk hier de plattegrond.

BESTEL HIER JE TICKETS

 

Ticketprijzen (per persoon vanaf 13 jaar)
Voorverkoop: €27,50
Ter plaatse kost een entreeticket €30,-

 

Kinderen 6 t/m 12 jaar: €10,-
Kinderen t/m 5 jaar: gratis toegang

 

Clubentreeticket
€2,50 korting op de huidige prijs van de entreetickets.
Dit ticket is alleen te verkrijgen na het aanmelden van de club, je krijgt dan een clubcode. Met die clubcode kan je de clubentreetickets bestellen.

 

Baanactiviteiten (in je eigen BMW)
Dragrace: €20,-
Tracktime, 20 minuten: €40,-
Parade, enkele rondes: €25,-

 

Parkeren/Showpaddock
Parkeerticket: €6,-
Showautoticket & showmotorticket: €6,-

 

BESTEL HIER JE TICKETS

Corona maatregelen
Coronatoegangsbewijzen worden vanaf 25 september verplicht voor toegang tot horeca en festivals en dus ook voor onze evenementen. 
Bij aankomst dien je een QR code van de coronacheck app te tonen of een geprint vaccinatiebewijs of negatief testbewijs te tonen. Dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar. Deze QR code kun je uploaden met jouw vaccinatiebewijs, herstelbewijs of met een geldige negatieve test, die je maximaal 24 uur voor aanvang van het evenement kunt afnemen bij de testlocaties van www.testenvoortoegang.org. Deze testen zijn gratis. Je kunt ook kiezen voor een testlocatie bij het evenement, de testuitslag is binnen 15 minuten klaar en krijg je per mail toegestuurd. 

FOLLOW US: