Tickets

Bestel tickets

Hieronder vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen terug. Prijzen zijn exclusief €1,92 servicekosten ticketprovider CM.

Bestel voor zondag 2 oktober 23:59 jouw tickets met een extra grote korting van €7,50! Na 2 oktober stijgt de prijs van €22,50 naar €27,50. Er is maar een gelimiteerd aantal tickets met deze extra grote korting. OP = OP

Ticketprijzen (per persoon vanaf 13 jaar)

Entreeticket: €22,50,-
Aan de deur: €30,-

Kinderen 6 t/m 12 jaar: €10,-
Kinderen t/m 5 jaar: gratis toegang

 

Clubentreeticket
€2,50 korting op de huidige prijs van de entreetickets.
Dit ticket is alleen te verkrijgen na het aanmelden van de club, je krijgt dan een clubcode. Met die clubcode kan je de clubentreetickets bestellen.

 

Baanactiviteiten (in je eigen BMW)
Dragrace: €10,-
Tracktime, 20 minuten: €50,-
Parade, enkele rondes: €25,-

 

Parkeren/Showpaddock
Parkeerticket: €10,-
Showautoticket & showmotorticket: GRATIS zolang de voorraad strekt. KLIK HIER VOOR EEN GRATIS SHOWAUTOTICKET

Bestel tickets

KOOP TICKETS MET NOG EXTRA €2,50 KORTING VIA DE PROUDWHEELS APP
Echte petrolheads zitten natuurlijk al lang op de Proudwheels app, sinds dit jaar de community app voor petrolheads. Steeds meer mensen haken af op de grote big tech social platforms en zijn op zoek naar gelijkgestemden. Die vind je natuurlijk op de events van 402, maar ook op de Proudwheels app kom je alleen in contact met echte autoliefhebbers. Geen politieke issues, geen roddelnieuws en andere "clickbait" maar updates over auto's, auto's en nog eens auto's.
Proudwheels organiseert maandelijks een drive waar élke petrolhead welkom is, heeft de leukste updates van petrolheads op de social app en een (gratis) lidmaatschap kent nog veel voordelen bij tal van bedrijven in Nederland. Komend jaar geeft 402 alle Proudwheels app gebruikers een extra korting op de entree, speciale acties rondom gratis paddockkaarten en nog veel meer!
Klik hier voor meer informatie en download de app vandaag nog!

FOLLOW US: