Praktische info

BEZOEKERS MET PARKEERTICKET (GEEN SHOWCAR): AFRIT 31A TOT 10.30. AFRIT 32 VANAF 10.30
Neem de afrit 31a op de A28. VOLG DE TEKSTKARREN voor de juiste route voor dat moment. Je komt als bezoeker op een van de vele parkings uit, wat het beste is voor de doorstroom.
Parkeerticket: Deze heb je nodig als je het parkeerterrein verlaat. Houd deze paraat bij het verlaten van het evenement. Heb je nog geen parkeerticket, koop deze dan in de ticketshop.


BEZOEKERS MET SHOWTICKET/CLUBAUTOTICKET: AFRIT 32 TOT 10.30 UUR. AFRIT 31A VANAF 10.30
Zorg dat je tekstkarren SHOWCAR volgt om op de juiste paddock te komen. We verwachten veel drukte dus kom op tijd. Je bent welkom vanaf 7.30 uur op de paddock. De route naar de paddock tot is 10.30 uur niet door de tunnel via de hoofdingang, maar langs de achterzijde van het circuit. Je komt dan via de baan op de paddock. De tunnel willen we zoveel mogelijk ontlasten voor verkeer ivm geluidsoverlast.
Kom je na 10.30 uur dan ga je via de tunnel naar de paddock. LET OP: ga je revven, sprinten of burnen in de tunnel dan wordt de toegang ontzegd. Het geluid in de tunnel telt mee in de geluidsmeting voor het totale circuitgebruik.
Zorg dat je de tickets alvast klaar hebt staan op je telefoon zodat er meteen gescand kan worden. En laat je showticket/clubautoticket duidelijk zien aan de parkeerders zodat zij weten waar je naar toe moet. Uitgeprint werkt het beste.

 
Tunnel Tribune & Programma Circuit
Wil je van de paddock naar de tribune of andersom, dan is er een tunnel onder de baan/tribune door. Vanaf de paddock is de tunnel te vinden via de route langs het Paddockrestaurant. 
Naast Time Attack en Tracktime (Vrij Rijden en Parades) zijn er 3 andere momenten om plaats te nemen op de tribune, zoals de Dragraces, de Burnout Madness (niet op de paddocks dit keer) en De Best of Show Presentatie.
 
Openbaar vervoer
Als u met het openbaar vervoer naar het circuit komt, neemt u bij het NS Station Assen stadsbuslijn 1.
 
Invalide
Bent u in het bezit van een invalidekaart? Dan kunt u met de auto naar de showpaddocks door de tunnel.. Geef dit aan bij de verkeersregelaars en parkeerders bij het circuit. 
De tribune is niet toegankelijk voor rolstoelen. Met een rolstoel kunt u op het pitdak komen door gebruik te maken van de lift onderaan de toren bij Riders Info.
 
Horeca
Er zijn voldoende eet- en drinkgelegenheden zowel op de paddock als bij de tribunezijde. Het is niet verboden zelf eten of drinken mee te nemen.
 
Honden verboden!
Honden of andere huisdieren zijn niet toegelaten in verband gevaar loslopende dieren en racende auto’s.
Rugzakken en fotocamera's zijn toegestaan.
 
Locatie:
Het TT Circuit is gevestigd aan De Haar 9, 9405 TE Assen
Honden zijn niet toegestaan.
 
Openingstijden:
Bimmerworld 09:00-18:00
Showcars kunnen al vanaf 08:00 de paddock op.

 
 
 
FOLLOW US: