Praktische info

SHOWCARS/Clubs: Route naar TT Circuit Assen (tot 10.30 afrit 32 en na 10.30 afrit 31a)
Zorg dat je tekstkarren SHOWCAR volgt om op de juiste paddock te komen. We verwachten veel drukte dus kom op tijd. Je bent welkom vanaf 8 uur op de paddock. De route naar de paddock tot is tot 10.30 uur langs de achterzijde van het circuit. Je komt dan via de baan op de showpaddocks! Neem op de snelweg niet afrit 31a maar 32.
Na 10.30 kun je via de reguliere route (door de tunnel) naar de paddock en neem je afslag 31a (Assen-Zuid).
 
Parkeerticket: altijd Afrit 31a (Assen-Zuid)
Kom je niet met een showcar maar parkeren als bezoeker. Deze heb je nodig als je het parkeerterrein verlaat. Houd deze paraat bij het verlaten van het evenement. Heb je nog geen parkeerticket, koop deze dan in de ticketshop.
Voor de parkings neem je altijd afrit 31a (Assen-Zuid)!
 
Tunnel Tribune & Programma Circuit
Wil je van de paddock naar de tribune of andersom, dan is er een tunnel onder de baan/tribune door. Vanaf de paddock is de tunnel te vinden via de route langs het Paddockrestaurant. 
Naast Time Attack en Tracktime (Vrij Rijden en Parades) zijn er 3 andere momenten om plaats te nemen op de tribune, zoals de Dragraces, de Burnout Madness (niet op de paddocks dit keer) en De Best of Show Presentatie.
Check hier het programma.
 
Openbaar vervoer
Als u met het openbaar vervoer naar het circuit komt, neemt u bij het NS Station Assen stadsbuslijn 1.
 
Invalide
Bent u in het bezit van een invalidekaart? Dan kunt u met de auto naar de showpaddocks door de tunnel.. Geef dit aan bij de verkeersregelaars en parkeerders bij het circuit. 
De tribune is niet toegankelijk voor rolstoelen. Met een rolstoel kunt u op het pitdak komen door gebruik te maken van de lift onderaan de toren bij Riders Info.
 
Horeca
Er zijn voldoende eet- en drinkgelegenheden zowel op de paddock als bij de tribunezijde. Het is niet verboden zelf eten of drinken mee te nemen.
 
Honden verboden!
Honden of andere huisdieren zijn niet toegelaten in verband gevaar loslopende dieren en racende auto’s.
Rugzakken en fotocamera's zijn toegestaan.
 
Locatie:
Het TT Circuit is gevestigd aan De Haar 9, 9405 TE Assen
Honden zijn niet toegestaan.
 
Openingstijden:
Bimmerworld 09:00-18:00
Showcars kunnen al vanaf 08:00 de paddock op.
Plattegrond:
 
 
Tickets
FOLLOW US: