Deelnemen

Showpaddockticket>

 Wil je met jouw auto op de showpaddock bij Bimmerworld staan? Bestel dan in de ticketshop een showautoticket en een entreeticket voor alle inzittenden. De showpaddock is vanaf 8 uur geopend.

 

Bestel hier

Dragrace>
Dragrace tussen 12:00-13:30
Enkele belangrijke punten:
1. Print vrijwaring uit en neem deze ingevuld mee. Heb je geen printer, vraag een exemplaar bij de keuring om direct in te vullen 
2. Lees het reglement door
3. Neem eigen helm mee, ter plaatse is er geen mogelijkheid om te huren
4. Keuren en inschrijven vanaf 9 uur tot 11.45 uur bij de TC (techno center) hier krijg je sticker en polsbandje
5. Opstellen gaat via de opstelstraat aan het einde van de pitboxen.
6. Er is geen tijdsmeting maar het gaat via "hands up”
7. Niet Revven ivm geluidslimiet
8. Maak duidelijk bij parkeerders dat je komt dragracen
9. Het is niet toegestaan om te gaan dragracen met een elektrische of hybride auto 

Voor slechts €10,- kun je deelnemen aan de dragraces, met je eigen BMW. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog aanmelden! Informatie over het aanmelden ter plaatse ontvang je in de week voor het evenement per e-mail, het wordt ook op deze pagina geplaatst.

Belangrijk!
- Een helm is verplicht, neem deze zelf mee. Ter plaatse is er heel beperkt een mogelijkheid voor het huren van een helm.
- Vrijwaring, vul deze thuis in en neem deze zondag getekend mee naar het circuit. Vergeet ook niet je kopie rijbewijs hierbij te voegen.
- Reglement, lees deze voor vertrek goed door. 
- Het is niet toegestaan om te gaan dragracen met een elektrische of hybride auto

Honden zijn niet toegestaan op het evenement.

GEEN PASSAGIERS BIJ DE RACE!

Tracktime>
Tracktime 1: Inschrijven vanaf 09.00 tot 10.15 uur bij het kantoor naast de Total(tankstation)  
BRIEFING 10.30 uur    Press Conference Room / trap op bij pitbox 4      
Opstellen bij opstelstraat / einde rechterpaddock (na de laatste pitbox) vanaf  11.15 uur.
 
Inschrijven vanaf 11.45 tot 15.45 uur bij de kantoor naast de Total(tankstation)  
BRIEFING 15.55 uur    Press Conference Room / trap op bij pitbox 4      
Opstellen bij opstelstraat aan einde rechterpaddock (na de laatste pitbox) vanaf  16.40 uur.

 

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Tracktime (Vrij Rijden). Voor slechts €50,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van 16 jaar of ouder is toegestaan. Heb je een deelnameticket gekocht? Dan sta je automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

Belangrijk!
- Een helm is verplicht voor rijder en passagier (16+), neem deze zelf mee. Ter plaatse is er heel beperkt een mogelijkheid voor het huren van een helm.
- Vrijwaring, vul deze thuis in en neem deze zondag getekend mee naar het circuit. Vergeet ook niet je kopie rijbewijs hierbij te voegen.
- Reglement, lees deze voor vertrek goed door. 

Honden zijn niet toegestaan op het evenement.

Parade>
Parade 1: Inschrijven vanaf 12.30 tot 15.45 uur bij het kantoor naast de Total(tankstation)  
Opstellen bij opstelstraat / einde rechterpaddock (na de laatste pitbox) vanaf  16.00 uur.

Parade 2: Inschrijven vanaf 12.30 tot 16.00 uur bij het kantoor naast de Total(tankstation)  
Opstellen bij opstelstraat / einde rechterpaddock (na de laatste pitbox) vanaf  16.50 uur.

Een leuke manier om je BMW of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Voor slechts €25,- kun je enkele rondes rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en passagiers, van 16 jaar of ouder zijn toegestaan. Heb je een deelnameticket gekocht? Dan sta je automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

Belangrijk!
- Een passagier is mogelijk, deze persoon moet wel 16 jaar of ouder zijn.
Vrijwaring, vul deze thuis in en neem deze zondag getekend mee naar het circuit. Vergeet ook niet je kopie rijbewijs hierbij te voegen.
Reglement, lees deze voor vertrek goed door. 

Honden zijn niet toegestaan op het evenement.

rev battle>

Spectaculair tijdens dit evenement is onder andere de Rev-Battle. Denk jij het mooiste geluid te hebben en/of het meeste geluid? Of wil je het opnemen in een knockout rev-battle? Doe dan mee met de Rev-Battle en wie weet ga jij met een prijs naar huis!

 

Aanmelden kan bij het podium op de paddock. Zorg wel dat je auto een showautoticket heeft, deze kun je in de online ticketshop bestellen.

Best of show contest powered by proudwheels>

Ben jij in het bezit van een bijzondere getunede of gestylede Duitse auto? Doe dan met jouw auto mee aan de Best of Show Contest Powered by Proudwheels! In deze contest worden de mooiste auto's van het evenement gejureerd. Je kunt je van tevoren aanmelden, via onderstaande link. 

Als je je van tevoren aanmeldt en je zit bij de eerste 50 goedgekeurde auto's ontvang je een gratis showautoticket. Na aanmelding krijg je snel te horen of jouw auto welkom is op de Best of Show paddock. We verwachten natuurlijk geen standaard auto's als aanmelding.

Gedurende de dag zullen de deelnemende auto's gepresenteerd worden voor het publiek! Ben jij in staat in de prijzen te vallen? Meld je auto dan aan via onderstaande knop.

MELD JE AAN

 

 

BMW Classic gallery>

Ben jij in het bezit van een klassieke BMW en lijkt het je gaaf om tijdens BimmerWorld je auto neer te zetten in de speciaal ingerichte gallery? Meld jouw klassieker dan aan via info@402automotive.com.

Als klassieke BMW eigenaar krijg je gratis toegang als bestuurder! Na goedkeuring van je aanmelding, ontvang je per e-mail meer informatie en het juiste autoticket voor de Classic Gallery. Tevens ontvang je per aparte e-mail een gratis entreeticket! Mocht het zo zijn dat wij jouw BMW niet uitkiezen voor de gallery aangezien wij slechts gelimiteerd plek hebben, dan zorgen wij alsnog voor een mooie plek voor jouw BMW op de showpaddock tussen alle anderen!

Clubpaddock>

Wat is er leuker dan met je club bij elkaar staan tijdens BimmerWorld. We bieden de mogelijkheid aan om je als club aan te melden voor het event zodat je samen met je club bij elkaar staat en een mooi plekje hebt en profiteert van de extra korting. Meld vandaag nog jouw club aan via info@402automotive.com.

Tickets
FOLLOW US: