Deelnemen

Dragrace>

Voor slechts €20,- (in de voorverkoop, ter plaatse betaal je €25,-) kun je deelnemen aan de dragraces, met je eigen BMW. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog aanmelden!

 

VOOR VERTREK NAAR HET EVENEMENT 
Wat moet je bij je te hebben: 

- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop.
- Deelnameticket dragraces; bestel deze in de online ticketshop.
- Rijbewijs 
- Integraal helm 
- De ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik HIER om de vrijwaring te downloaden

 

Dagindeling, onder voorbehoud van wijzigingen:
Entree tot locatie vanaf 08:00 uur.
Inschrijving en keuring* is tussen 08:00 - 11:00 uur in de TC loods. Bij de keuring is het verboden te roken.
Rijders briefing is om 10:30 uur ook in de TC loods. Alleen deelnemers hebben toegang tot de briefing.

Start Race: 11:00 uur
Einde Race (inclusief finale): 14:20 uur
Prijsuitreiking is direct na de finale bij de DHRA trailer.

 

*Autos worden op de volgende punten gekeurd:
- Stoel(en) (dienen goed bevestigd en werkend te zijn)
- Gordel(s) (dienen goed bevestigd en werkend te zijn)
- Accu goed bevestigd (geen tiewraps toegestaan)
- Plus pole van de accu dient afgedekt te zijn (Duct tape toegestaan)
- Geen lekkages (water, olie of benzine)
- Slicks toegestaan. Bij regen/natte baan mag er niet met slicks gereden worden
- Banden dienen minimaal 1,6 mm profiel te hebben
- Velgen deksels dienen verwijderd te worden
- Remmen dienen goed te werken
- Integraal helm
- Kleding: lange mouwen, lange broek en dichte schoenen. Kleding moet van katoen zijn (minimaal 85% katoen), geen nylon kleding.


 *Motorfietsen en Scooters worden op de volgende punten gekeurd:
- Geen lekkages (water, olie of benzine)
- Remmen dienen goed te werken
- Slicks toegestaan. Bij regen/natte baan mag er niet met slicks gereden worden
- Banden dienen minimaal 1,6 mm profiel te hebben
- Accu goed bevestigd (geen tiewraps toegestaan)
- Leren/ deugdelijk pak, bovenstuk en onderstuk (broek en jas) dienen dicht te kunnen en aan elkaar geritst moeten zijn en motorlaarzen
- Constructies moeten deugdelijk zijn, definitieve beslissing ligt bij keurmeester.

 
GEEN PASSAGIERS BIJ DE RACE!

Tracktime>

Een leuke manier om je BMW of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Tracktime (Vrij Rijden). Voor slechts €40,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van 16 jaar of ouder is toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

 

VOOR VERTREK NAAR ASSEN
Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee: 
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier
- helm
- geldig rijbewijs

 

INSCHRIJVING TER PLAATSE
Kijk goed op je ticket in welke sessie je rijdt:

Heb je een deelnameticket voor sessie 1 om 16:00 uur? Meldt je dan ter plaatse tussen 13:00 en 15:30 uur bij het infopunt, dat is het kantoor bij het Total kantoor, dit bevindt zich meteen na de tunnel rechts bij het Total tankstation.
Heb je een deelnameticket voor sessie 2 om 16:25 uur? Meldt je dan ter plaatse tussen 13:00 en 16:00 uur bij het infopunt, dat is het kantoor bij het Total kantoor, dit bevindt zich meteen na de tunnel rechts bij het Total tankstation.

 

Je auto dient technisch in perfecte staat te zijn!
Indien er een technisch mankement geconstateerd wordt, kun je niet de baan op!

burnout madness>

Denk jij dat jij een dikke burnout kan zetten? Meld je aan, doe mee, smoke de BurnOut Madness en maak kans op prijzen! Wil jij Burnout King worden van 2020 zorg er dan voor dat je alvast gaat oefenen en meld je aan via info@402automotive.com.

Kijk bij het tijdschema hoe laat dit onderdeel plaats vindt.

rev battle>

Spectaculair tijdens dit evenement is onder andere de Rev-Battle. Denk jij het mooiste geluid te hebben en/of het meeste geluid? Of wil je het opnemen in een knockout rev-battle? Doe dan mee met de Rev-Battle en wie weet ga jij met een prijs naar huis!

 

Aanmelden kan bij het podium op de paddock. Zorg wel dat je auto een showautoticket heeft, deze kun je in de online ticketshop bestellen.

Best of show contest>

Ben jij in het bezit van een bijzondere getunede of gestylede BMW? Doe dan met jouw BMW mee aan de Best of Show Contest! In deze contest worden de mooiste auto's van het evenement gejureerd. Je kunt je van tevoren aanmelden, via onderstaande link. Maar ook op het evenement kun je je bij het podium aanmelden. Je hebt dan wel een showautoticket nodig.

 

Als je je van tevoren aanmeldt, zijn er 50 gratis entreekaarten beschikbaar. Naast het gratis showautoticket ontvang je dan dus ook een gratis entreeticket. Na aanmelding krijg je snel te horen of jouw auto welkom is op de Best of Show paddock. We verwachten natuurlijk geen standaard auto's als aanmelding.

 

Gedurende de dag zullen de deelnemende auto's gepresenteerd worden voor het publiek! Ben jij in staat in de prijzen te vallen? Meld je auto dan aan via onderstaande knop.

 

MELD JE AAN

 

 

BMW Classic gallery>

Ben jij in het bezit van een klassieke BMW en lijkt het je gaaf om tijdens BimmerWorld je auto neer te zetten in de speciaal ingerichte gallery?

 

Meld jouw klassieker dan hier aan. Als klassieke BMW eigenaar krijg je gratis toegang als bestuurder!

 

Na goedkeuring van je aanmelding, ontvang je per e-mail meer informatie en het juiste autoticket voor de Classic Gallery.

 

Tevens ontvang je per aparte e-mail een gratis entreeticket!

 

Mocht het zo zijn dat wij jouw BMW niet uitkiezen voor de gallery aangezien wij slechts gelimiteerd plek hebben, dan zorgen wij alsnog voor een mooie plek voor jouw BMW op de showpaddock tussen alle anderen!

Showpaddock>

Tijdens BimmerWorld vind je de mooiste BMW's op de showpaddock. Tijdens het evenement zijn er de volgende area's: BMW 1 t/m 8, BMW M, BMW X, BMW Z en de Classic Gallery.

 

Denk je dat jouw auto een plaats verdient in één van de areas, dan kun je je auto online aanmelden door één van de 500 gratis showautotickets te bestellen in de online ticketshop.

 

Wanneer de eerste 500 showautotickets zijn uitgegeven dan kun je voor €6,- een showautoticket bestellen in de online ticketshop of ter plaatse kopen. Bij aankomst word je naar de area begeleid waar je auto thuis hoort.

 

Je bent uiteraard niet verplicht om de gehele dag aanwezig te zijn met je auto, je kunt zelf bepalen wanneer je aankomt en wanneer je weer vertrekt.

Tickets
FOLLOW US: