Deelnemen

Gratis Showpaddockticket>

Met je eigen BMW ben je natuurlijk van harte welkom op de showpaddock, ongeacht het type BMW. 

Dit jaar gaat het aanmeld proces anders. Vorige jaren kon je een gratis ticket in de shop bestellen maar nu vul je het aanmeldformulier in via deze link. Daarna ontvang je via mail het ticket. Om een gratis showticket te kunnen bemachtigen is het noodzakelijk dat je een Proudwheels profiel hebt. Je moet de Proudwheels gebruikersnaam invullen in het aanmeldformulier. Bekijk hieronder de info over Proudwheels. LET OP: er is een beperkt aantal gratis paddockplaatsen beschikbaar. Wanneer deze zijn uitverkocht zijn de paddocktickets online te bestellen.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Proudwheels is de eerste social app voor petrolheads. Download Proudwheels in de app stores. Plaats jouw auto('s) in je eigen virtuele garage. Plaats updates en deel leuke herinneringen met fans. Of je nu in het bezit bent van een klassieke auto, tuned car, supercar, circuitauto of een elektrische auto. Ook autofans die nog dromen van een auto kunnen terecht op Proudwheels. Stel jouw virtuele droomgarage samen en connect met andere petrolheads. Bekijk hier meer over Proudwheels. 


Wanneer uw een speciale auto in de virtuele garage wilt toevoegen en deze staat niet in de lijst dan kunt u een mail sturen naar info@proudwheels.com. Dan wordt uw merk/model /versie zo snel mogelijk toegevoegd.

 

Dragrace>

Voor slechts €10,- kun je deelnemen aan de dragraces, met je eigen BMW. Aanmelden kan door in de online ticketshop een deelnameticket te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog aanmelden! Informatie over het aanmelden ter plaatse ontvang je in de week voor het evenement per e-mail, het wordt ook op deze pagina geplaatst.

Belangrijk!
- Een helm is verplicht, neem deze zelf mee. Ter plaatse is er heel beperkt een mogelijkheid voor het huren van een helm.
- Vrijwaring, vul deze thuis in en neem deze zondag getekend mee naar het circuit. Vergeet ook niet je kopie rijbewijs hierbij te voegen.
- Reglement, lees deze voor vertrek goed door. 
- Het is niet toegestaan om te gaan dragracen met een elektrische of hybride auto

Honden zijn niet toegestaan op het evenement.

GEEN PASSAGIERS BIJ DE RACE!

Vrij Rijden>

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Tracktime (Vrij Rijden). Voor slechts €50,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van 16 jaar of ouder is toegestaan. Heb je een deelnameticket gekocht? Dan sta je automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

Belangrijk!
- Een helm is verplicht voor rijder en passagier (16+), neem deze zelf mee. Ter plaatse is er heel beperkt een mogelijkheid voor het huren van een helm.
- Vrijwaring, vul deze thuis in en neem deze zondag getekend mee naar het circuit. Vergeet ook niet je kopie rijbewijs hierbij te voegen.
- Reglement, lees deze voor vertrek goed door. 

Honden zijn niet toegestaan op het evenement.

Parade>

Een leuke manier om je BMW of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Voor slechts €25,- kun je enkele rondes rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en passagiers, van 16 jaar of ouder zijn toegestaan. Heb je een deelnameticket gekocht? Dan sta je automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

Belangrijk!
- Een passagier is mogelijk, deze persoon moet wel 16 jaar of ouder zijn.
Vrijwaring, vul deze thuis in en neem deze zondag getekend mee naar het circuit. Vergeet ook niet je kopie rijbewijs hierbij te voegen.
Reglement, lees deze voor vertrek goed door. 

Honden zijn niet toegestaan op het evenement.

rev battle>

Spectaculair tijdens dit evenement is onder andere de Rev-Battle. Denk jij het mooiste geluid te hebben en/of het meeste geluid? Of wil je het opnemen in een knockout rev-battle? Doe dan mee met de Rev-Battle en wie weet ga jij met een prijs naar huis!

 

Aanmelden kan bij het podium op de paddock. Zorg wel dat je auto een showautoticket heeft, deze kun je in de online ticketshop bestellen.

Best of show contest powered by proudwheels>

Ben jij in het bezit van een bijzondere getunede of gestylede BMW? Doe dan met jouw BMW mee aan de Best of Show Contest! In deze contest worden de mooiste auto's van het evenement gejureerd. Je kunt je van tevoren aanmelden, via onderstaande link. Maar ook op het evenement kun je je bij het podium aanmelden. Je hebt dan wel een showautoticket nodig, deze bestel je in de online ticketshop.

Gedurende de dag zullen de deelnemende auto's gepresenteerd worden voor het publiek! Ben jij in staat in de prijzen te vallen? Meld je auto dan aan via onderstaande knop.

 

MELD JE AAN

 

 

BMW Classic gallery>

Ben jij in het bezit van een klassieke BMW en lijkt het je gaaf om tijdens BimmerWorld je auto neer te zetten in de speciaal ingerichte gallery? Meld jouw klassieker dan aan via info@402automotive.com.

Als klassieke BMW eigenaar krijg je gratis toegang als bestuurder! Na goedkeuring van je aanmelding, ontvang je per e-mail meer informatie en het juiste autoticket voor de Classic Gallery. Tevens ontvang je per aparte e-mail een gratis entreeticket! Mocht het zo zijn dat wij jouw BMW niet uitkiezen voor de gallery aangezien wij slechts gelimiteerd plek hebben, dan zorgen wij alsnog voor een mooie plek voor jouw BMW op de showpaddock tussen alle anderen!

Clubpaddock>

Wat is er leuker dan met je club bij elkaar staan tijdens BimmerWorld. We bieden de mogelijkheid aan om je als club aan te melden voor het event zodat je samen met je club bij elkaar staat en een mooi plekje hebt en profiteert van de extra korting. Meld vandaag nog jouw club aan via info@402automotive.com.

Tickets
FOLLOW US: