Tracktime (vrij rijden)

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Tracktime (Vrij Rijden). Voor slechts €40,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van 16 jaar of ouder is toegestaan. Heb je een deelnameticket gekocht? Dan sta je automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.
 

AANMELDEN TER PLAATSE
In een aparte e-mail hebben we aan je doorgegeven in welke sessie(s) je gaat rijden. Heb je die e-mail niet ontvangen, neem dan nog even contact met ons op.
Onderstaande tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen in het tijdschema.

Ga je rijden in sessie 1? Meldt je dan tussen 09:00 en 11:00 uur aan in het kantoor bij het Total tankstation op de paddock.
Je hebt een verplichte rijdersbriefing om 11:00 uur. Zorg dus dat je voor die tijd bent aangemeld!

Ga je rijden in sessie 2 en/of sessie 3? Meldt je dan tussen 11:00 en 13:00 uur aan in het kantoor bij het Total tankstation op de paddock.
Je hebt een verplichte rijdersbriefing om 13:00 uur. Zorg dus dat je voor die tijd bent aangemeld!

Ga je rijden in sessie 4? Meldt je dan tussen 15:00 en 16:00 uur aan in het kantoor bij het Total tankstation op de paddock.
Je hebt een verplichte rijdersbriefing om 16:00 uur. Zorg dus dat je voor die tijd bent aangemeld!


Belangrijk!
- Een helm is verplicht voor rijder en passagier (16+), neem deze zelf mee. Ter plaatse is er heel beperkt een mogelijkheid voor het huren van een helm.
- Vrijwaring, vul deze thuis in en neem deze zondag getekend mee naar het circuit. Vergeet ook niet je kopie rijbewijs hierbij te voegen.
- Reglement, lees deze voor vertrek goed door. 

Honden zijn niet toegestaan op het evenement.

Tickets
FOLLOW US: