Gratis Showpaddockticket

Met je eigen BMW ben je natuurlijk van harte welkom op de showpaddock, ongeacht het type BMW. 

Dit jaar gaat het aanmeld proces anders. Vorige jaren kon je een gratis ticket in de shop bestellen maar nu vul je het aanmeldformulier in via deze link. Daarna ontvang je via mail het ticket. Om een gratis showticket te kunnen bemachtigen is het noodzakelijk dat je een Proudwheels profiel hebt. Je moet de Proudwheels gebruikersnaam invullen in het aanmeldformulier. Bekijk hieronder de info over Proudwheels. LET OP: er is een beperkt aantal gratis paddockplaatsen beschikbaar. Wanneer deze zijn uitverkocht zijn de paddocktickets online te bestellen.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Proudwheels is de eerste social app voor petrolheads. Download Proudwheels in de app stores. Plaats jouw auto('s) in je eigen virtuele garage. Plaats updates en deel leuke herinneringen met fans. Of je nu in het bezit bent van een klassieke auto, tuned car, supercar, circuitauto of een elektrische auto. Ook autofans die nog dromen van een auto kunnen terecht op Proudwheels. Stel jouw virtuele droomgarage samen en connect met andere petrolheads. Bekijk hier meer over Proudwheels. 


Wanneer uw een speciale auto in de virtuele garage wilt toevoegen en deze staat niet in de lijst dan kunt u een mail sturen naar info@proudwheels.com. Dan wordt uw merk/model /versie zo snel mogelijk toegevoegd.

 

Tickets
FOLLOW US: