Parade

AANMELDEN TER PLAATSE
De inschrijving, zondag ter plaatse, is in de opstelstraat. Zorg dat je daar met auto en eventuele passagiers vanaf 15:00 uur gaat opstellen. Klik HIER voor een luchtfoto van het terrein, daarop is aangegeven waar de opstelstraat zich bevindt.
De inschrijving is aan de auto, zorg dat je je ingevulde vrijwaring, en kopie rijbewijs, bij je hebt. Deze nemen we in en je krijgt een sticker op de auto en polsbandjes voor bestuurder en eventuele passagiers.
De parade rijdt tussen 15:50 en 16:10 uur op de baan.
Zorg dat je op tijd in de opstelstraat staat en je documenten getekend bij je hebt, dan verloopt de inschrijving snel en kan je bij aanvang van de sessie meteen de baan op!

 

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema (Duits/BMW) van het evenement en inhalen is niet toegestaan. Passagiers moeten 16 jaar of ouder zijn.
Klik hier voor het reglement en hier voor de briefing, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- geldig rijbewijs
- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop. Je deelnameticket is geen entreeticket!
- Deelnameticket dragraces; bestel deze in de online ticketshop.

 

Deelnemen
Een leuke manier om je BMW of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Voor slechts €20,- kun je enkele rondes rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en passagiers, van 16 jaar of ouder zijn toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

Tickets
FOLLOW US: