Streetlegal Dragraces

Streetlegal Dragraces

Tijdens de Streetlegal Dragraces zullen de allersnelste auto's uit o.a. Nederland, België en Duitsland aan de start verschijnen om de strijd aan te gaan op de officiële Quartermile (402 meter) in Zandvoort. Deze vorm van legale straatraces zijn al jaren één van de grootste trekpleisters van het evenement. Tijdens dit event geen tijdregistratie maar gewoon als snelste reageren op de startsignalen van de gridgirl en knallen!

Om verzekerd te zijn van deelname meld je nu aan via het inschrijfformulier, klik op onderstaande balk. Na goedkeuring van je deelname bestel je in de online ticketshop voor maar €10,- je deelnameticket. Dit deelnameticket is exclusief entree ticket voor het evenement, deze kun je apart bijkopen in de ticketshop.

Alles wat je nodig hebt is: een auto, een rijbewijs en een entreeticket voor het evenement. 

Om je voor te bereiden op het evenement hierbij de benodigde informatie omtrent het aanmelden bij de rijdersbalie, veiligheid en racetijden. 

Lees onderstaande informatie door!

VOOR VERTREK NAAR HET EVENEMENT 

Zorg dat je je rijbewijs en helm bij je hebt. De benodigde vrijwaring heb je al ondertekend bij je aanmelding. Hou rekening met file. Het vrijwaringsformulier is HIER te downloaden.

Wat dien je bij je te hebben: 

Deelnameticket EN entreeticket. Bestel deze in de online ticketshop. (Hiermee kom je het terrein mee op). 

Rijbewijs 

Helm 

Autos worden op de volgende punten gekeurd: 

Stoel(en) (dienen goed bevestigd en werkend te zijn) Gordel(s) (dienen goed bevestigd en werkend te zijn) Accu goed bevestigd (geen tiewraps toegestaan) Plus pole van de accu dient afgedekt te zijn (Duct tape toegestaan) Geen lekkages (water, olie of benzine) Profiel banden dienen minimaal 1,6 mm profiel te hebben Velgen deksels dienen verwijderd te worden Remmen dienen goed te werken Helm, lange mouwen, lange broek en dichte schoenen. 

Motorfietsen worden op de volgende punten gekeurd: 

Geen lekkages (water, olie of benzine) Remmen dienen goed te werken Sliks toegestaan. Bij profiel banden dienen minimaal 1,6 mm profiel te hebben Accu goed bevestigd (geen tiewraps toegestaan) Leren / geschikte pak, bovenstuk en onderstuk dienen dicht te kunnen Constructies moeten deugdelijk zijn, definitieve beslissing ligt bij keurmeester.

GA NAAR HET INSCHRIJFFORMULIER