Streetlegal Dragraces

Streetlegal Dragraces

Tijdens de Streetlegal Dragraces zullen de allersnelste auto's uit o.a. Nederland, België en Duitsland aan de start verschijnen om de strijd aan te gaan op de officiële Quartermile (402 meter) in Zandvoort. Deze vorm van legale straatraces zijn al jaren één van de grootste trekpleisters van het evenement. Tijdens dit event geen tijdregistratie maar gewoon als snelste reageren op de startsignalen van de gridgirl en knallen!

Je kunt voor slechts 10 euro, in de voorverkoop ter plaatse kost het €15,-, met jouw auto deelnemen aan de Street Legal Races. Hier kan je in een veilige en professionele omgeving het tegen andere deelnemers opnemen. Je hebt geen race auto of sportwagen nodig om deel te nemen, dit is een publieksevenement waarbij de meeste participanten met hun dagelijkse (show) auto deelnemen.   

Alles wat je nodig hebt is: een auto, een rijbewijs, een deelnameticket voor het dragracen en een entreeticket voor het evenement. Inschrijven kan door in de ticketshop een deelnameticket te kopen. Je kunt dan ongelimiteerd aan de dragrace rondes en competitie deelnemen.
Om verzekerd te zijn van deelname, bestel nu je streetlegal - en je entreeticket samen in de ticketshop Zolang de tickets voor de dragraces in de shop staan is er ruimte.

 

Om je voor te bereiden op het evenement hierbij de benodigde informatie omtrent het aanmelden bij de rijdersbalie, veiligheid en racetijden. 

Lees onderstaande informatie door!

VOOR VERTREK NAAR HET EVENEMENT 

Zorg dat je je rijbewijs en helm bij je hebt. De benodigde vrijwaring heb je al ondertekend bij je aanmelding. Hou rekening met file. Het vrijwaringsformulier is HIER te downloaden.

Wat dien je bij je te hebben: 

- entreeticket. Bestel deze in de online ticketshop. (Hier kom je het terrein mee op). 

- Streetlegal dragrace ticket (Dit lever je in bij de rijders balie) 

Rijbewijs 

Helm 

Autos worden op de volgende punten gekeurd: 

Stoel(en) (dienen goed bevestigd en werkend te zijn) Gordel(s) (dienen goed bevestigd en werkend te zijn) Accu goed bevestigd (geen tiewraps toegestaan) Plus pole van de accu dient afgedekt te zijn (Duct tape toegestaan) Geen lekkages (water, olie of benzine) Profiel banden dienen minimaal 1,6 mm profiel te hebben Velgen deksels dienen verwijderd te worden Remmen dienen goed te werken Helm, lange mouwen, lange broek en dichte schoenen. 

Motorfietsen worden op de volgende punten gekeurd: 

Geen lekkages (water, olie of benzine) Remmen dienen goed te werken Sliks toegestaan. Bij profiel banden dienen minimaal 1,6 mm profiel te hebben Accu goed bevestigd (geen tiewraps toegestaan) Leren / geschikte pak, bovenstuk en onderstuk dienen dicht te kunnen Constructies moeten deugdelijk zijn, definitieve beslissing ligt bij keurmeester.

KOOP NU JE DEELNAMETICKET!